Olaszország Bevonuló pulóver 2022/23 (skék)

Olaszország Bevonuló pulóver 2022/23 (skék)

Új termék

Olaszország Bevonuló pulóver 2022/23 (skék)

Anyaga:

100% polyester Dri-CELL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó szövetekből készül így légáteresztő képességének köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

27 990 Ft‎

Talán nem találtad még ma a számodra legjobb terméket, amelyben végig szurkolhatod kedvenc válogatottad összes hivatalos találkozóját. Amennyiben elkötelezett támogatója vagy az olasz alakulatnak, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet többek között Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho is viselnek a mérkőzések előtti pályára lépéskor, akkor a figyelmedbe ajánljuk a sötétkék színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Anyagának köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a hűvösebb és szelesebb időben, jó hőtartó, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Egy farmerral felvéve fiatalos és sportos megjelenést kölcsönöz. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat is születésnapjukon és egyen felsőben szurkolhattok a nemzeti tizenegynek a találkozókon. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Olaszország pulóver, sötétkék színben
-Hivatalos 2022-23-es Puma termék, Dri-CELL anyagból
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Puma logó
-Vasalt szövetségi címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass az Azzurrinak.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában