Olaszország széljackie 2022-23

Olaszország széljackie 2022-23

Új termék

Olaszország széljackie 2022-23

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

27 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Azzurri szurkolója! Vásárold meg nálunk az olasz válogatott eredeti termékeit! Sosem késő beszerezni a hűvösebb időre való kollekciókat. Ne maradj le te sem a sötétkék színű, puma logóval és nemzeti címerrel fémjelzett széldzsekiről, amely anyagának köszönhetően rendkívül jól tartja a hőt, valamint vízlepergető is, így az esős időben sem ázunk meg benne. Gyakran láthatjuk majd ezt a terméket a TV-ben is, hiszen a labdarúgók is viselik majd a mérkőzések alatt is. Roberto Mancini együttese már gőzerővel készül a 2024-es Európa Bajnoki selejtezőkre, amelyet olyan válogatottak ellen vívnak, mint Észak – Macedónia, Ukrajna, Anglia, vagy Málta, így nem lesz könnyű dolguk. A bíztatásra azonban szüksége van a címvédőnek, hiszen a világbajnokságról lemaradtak. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:
 
-Olaszország széljackie, sötétkék színben 
-Hivatalos 2022-23-es Puma termék
-Végig cipzáros
-Puma logó és nemzeti címer

Ez a kabát tökéletes lehet minden olasz szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a szelesebb napokon. Megmutathatod az Azzurri iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel ha beköszönt az esősebb időjárás.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában