Olasz Fekete Pulóver 2018/19 (Cipzáros)

Olasz Fekete Pulóver 2018/19 (Cipzáros)

Új termék

Olaszország pulóver 2018/19 (sötétkék)

Anyaga:

100%-Polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását,így szellőzése tökéletes,így kényelmes komfortos viseletet biztosít szélsősége ,intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

Válaszd te is az olasz válogatott hivatalos, puma, cipzáras pulóverét, ha egy olyan felsőt szeretnél, amelyben bátran megjelenhetsz az utcán. Anyaga miatt rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időszakban sem fázunk meg benne. Előszeretettel viselik ezt a felsőt a válogatott tagjai is, ugyanis rendszeresen láthatjuk őket ebben sajtótájékoztatókon, valamint hivatalos értekezleteken. Meglepheted vele akár saját magadat, akár barátaidat is. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.

A termék a 2018-19-es Puma kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.


A termék főbb jellemzői:

-Olasz válogatott fehér színű cipzáras pulóver
-Hivatalos,2018-19-as eredeti Puma termék
-Varrott Puma logó
-Hímzett klub címer

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában