Olaszország Galléros Póló 2018/19

Olaszország Galléros Póló 2018/19

Új termék

Olaszország póló 2018-2019 galléros

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

14 990 Ft‎

Ha szeretnéd frissíteni ruhatáradat, és szeretnél olyan termékeket választani, amelyek a hétköznapokat is színesebbé tehetik, akkor neked találták ki az olasz válogatott hivatalos, fehér, puma, nemzeti logóval ellátott galléros pólóját, amelyet minden labdarúgó visel a mérkőzések előtti sajtótájékoztatón, utazásokon. Kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, anyaga miatt pedig a nagyobb melegben is bátran felvehetjük, ugyanis rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, amely következtében jól szellőzik, így nem izzadunk bele a nyári kánikulában sem annyira.


A termék főbb jellemzői:

-Olaszország 2018-19-es galléros poló fehér színben
-Hivatalos Puma termék
-Varrott fekete Puma logó

-Puha anyag a maximális kényelemért

-Hímzett nemzeti címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Azzurri szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az olaszokat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában