Olaszország kapucnis pulóver 2022/23 (kék)

Olaszország kapucnis pulóver 2022/23 (kék)

Új termék

Olaszország kapucnis pulóver 2022/23

Anyaga:

100% pamut

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Az olasz válogatott a 2023-as évben sok fontos mérkőzést játszik majd. Köztük lesz a spanyol válogatott elleni Nemzetek Ligája elődöntő, amit ha megnyernek, akkor bejutnak a döntőbe is, ahol a Holland vagy Horvát csapattal kell megküzdeni. Amennyiben sikerülne megnyernie a tornát Roberto Mancini fiainak, úgy talán sikerül valamelyest elfelejtetni a szurkolóikkal azt, hogy nem jutottak ki a labdarúgó világbajnokságra. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben megnézheted a mérkőzéseket, vagy fel szeretnéd dobni vele a szürke hétköznapokat, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, puma logóval és felirattal, nemzeti címerrel és Italia szöveggel ellátott, kapucnis és belebújós pulóvert. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes és jó hőtartó, így az év bármely szakában bátran viselhetjük. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

-Olaszország kapucnis pulóver, kék színben
-Hivatalos 2022-23-es Puma termékl
-Elején nyomott mintávaler

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass az Azzurrinak. A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában