Olaszorsz pulóver 2018/19 (kapucnis)

Olaszország pulóver 2018/19 (kapucnis)

Új termék

Olszország kapucnis pulóver 2018/19-es

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

Ugyan lassan megérkezik a nyár, előkerülnek a rövidujjú pólók, rövidnadrágok, nem árt felfrissíteni az őszre a ruhatárat. Ha úgy döntöttél, hogy kicsit színesítenéd a készletedet, akkor figyelmedbe ajánljuk az olasz válogatott hivatalos, puma márkájú, Italia feliratozású, nemzeti logóval ellátott cipzáros, kapucnis pulóverét. Kiváló választás minden olyan személynek, aki rajong az Azzurriért, valamint szeretne egy olyan felsőt, amiben megtekintheti kedvencei találkozóit, vagy csak meg szeretné mutatni, hogy kiért rajong igazán.

A termék főbb jellemzői:
 
-Olaszország pulóver, sötétkék színben 
-Hivatalos 2018-19-es Puma termék, Dri-FIT anyagból
-Végig cipzáros
-Varrott puma logó, hímzett nemzeti címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az Azzurrit.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minnél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a kedvenceknek.

Erős ,viharos szélben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában