Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Magyarországon az egyik legnépszerűbb külföldi válogatottak közé tartozik Németország nemzeti tizenegye, hiszen sok rajongója van itthon a Hans Flick alakulatának. Csalódást keltő eredménnyel kezdte azonban a katari világbajnokságot a csapat, hiszen Japán ellen szenvedtek 2-1-es vereséget a csoport első mérkőzésén. Nehéz dolga lesz ezt követően Thomas Mülleréknek, hiszen Spanyolországgal és Costa Ricával kell még megküzdeni a továbbjutásért. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan nagyszerű felsőt, amelyben végig izgulhatod az összes mérkőzésüket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és bordó színekben tündöklő, adidas logóval és klub emblémával ellátott vendég mezt. Ne csak a mérkőzéseket nézd meg ebben, hiszen egy farmerral felvéve kényelmes és sportos viseletet biztosít. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! Siess, ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői: 

-Német válogatott 2022/23-vendég mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Klasszikus három Adidas csík a mez olalán

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában