Német válogatott mez 2022/23 (Hazai)

Német válogatott mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Német válogatott 2022/23 hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Hatalmas meglepetésre Németország is vereséggel kezdte a 2022-es katari Világbajnokságot. Hans Flick alakulata Japán ellen szenvedett 2-1-es vereséget méghozzá úgy, hogy ők szerezték meg a vezetést. Probléma ugyan nincsen, viszont Spanyolország ellen nem lesz könnyű dolga a németeknek, ahogyan Costa Rica ellen sem valószínű. Ha te is a national elfnek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet Thomas Müller, Serge Gnabry, vagy éppen Ilkay Gündogan is viselnek a mérkőzések alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér és fekete színekben pompázó, adidas logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén. Ezeket a szempontokat figyelmembe véve tökéletes ajándék lehet ez karácsonyra, vagy akár születésnapra is. Siess, rendeld meg még ma és nézd szeretteiddel egyen felsőben a mérkőzéseket.

A termék főbb jellemzői: 

-Német válogatott 2022/23-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Klasszikus három Adidas csík a mez olalán

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában