Belgium mez 2020/21 Hazai

Belgium mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Belgium mez 2020-21 hazai

Anyaga: 100%-polyester ami kiváló hőmérséklet szabályzó

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

26 990 Ft‎

Belgium mez 2020-21 (hazai)

A belga labdarúgó válogatott már gőzerővel készülhet a 2020-as Európa Bajnokságra, amit rendhagyó módon több országban rendeznek meg. A csapat 100 %-os mérleggel jutott be a kupasorozatba, ugyanis mind a tíz meccsét megnyerte a gárda. Összesen 40 gólt szereztek, és mindössze csak 3-at kaptak. Ha te is nekik szurkolsz majd a kontinens viadalom, és szeretnéd magad Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Tielemans, vagy éppen Alderweireld csapattársának érezni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott, fekete mintás hazai mezt. Ebben végig szurkolhatod kedvenceid összes találkozóját. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik válogatott fanatikusa vagy. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra, de a közelgő karácsonyi ünnepek alatt is hatalmas meglepetést okozhatunk vele ismerőseinknek és barátainknak. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a keményebb edzések során sem izzadunk bele olyan könnyen. Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj róla! 

A termék főbb jellemzői:

 
- Belga válogatott 2020/21-hazai mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

- Különleges, egyedi címer

 
Ez az Adidas mez kitűnő ajándék lehet minden Belga szimpatizáns részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában