Hollandia mez 2022/23 (Hazai)

Hollandia mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Hollandia 2022/23 hazai mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Nem volt meglepetés a Világbajnokságon az A csoport első mérkőzésén sem, ahol Hollandia 2-0-ra győzte le Szenegál válogatottját. Igaz sokáig úgy tűnt, hogy döntetlennel ér végez a találkozó, a 84. percben megtört a jég és Cody Gakpo megszerezte a vezető találatot, amit a 99. percben Davy Klaassen növelt kettőre. Talán nem a hollandok a legesélyesebbek a világbajnoki trófea elhódítására, mindenképp számítani kell rájuk a továbbiakban is, hiszen Ecuador és Katar mellől nagy valószínűséggel simán tovább is jutnak majd. Ha nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan mezt, amelyben végig szurkolhatod az összes mérkőzésüket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, narancssárga színű, nike logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Ez nem csak a nyári nagy melegben lehet tökéletes kiegészítő, hanem az év bármely időszakában. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

-  Hollandia válogatott 2022/23-hazai mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kerek nyakú kialakítás

- Klasszikus narancssárga szín

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Holland válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a holland válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Bár a holland futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni, még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében, de ennek eredményesség elvitathatatlan.

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Holland szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

Hollandia Válogatott 2014-15-Vb mez

Anyaga: 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.