Hollandia sportszár 2020/21 (Vendég)

Hollandia sportszár 2020/21 (Vendég)

Új termék

Hollandia sportszár 2020/21 (Vendég)

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó,  így biztosítja az optimális kényelemet, a lábnak pedig a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Mindenki nagyon izgatott, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani kedvenc válogatottja a tavalyról elhalasztott Európa Bajnokságon. Talán a „nagyoknak” nem jelent akkora gondot formába lendülni, hiszen pihenhettek és regenerálódhattak egy kicsit a tornára, bár a koronavírus járvány miatt egy – egy játékos több kényszerpihenőhöz is jutott. A holland csapat is gőzerővel készül már, ahogy a szurkolóik is. Ha te is a narancssárgáknak szurkolsz és megvásároltad már a hivatalos vendég mezt és shortot, akkor a repertoárból ne hiányozzon a fekete és narancssárga színű, nike logóval ellátott sportszár sem. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik válogatott elkötelezett támogatója vagy az EB-n, illetve a mellett is. Szurkolj ebben kedvenceidnek a helyszínen, vagy akár otthonról is kényelmesen. Rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Hollandia válogatott 2020/21-vendég sportszár

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Fekete szín

- Talprésznél csúszásgátló szövet

- Ergonómiai kialakítás

 

Holland válogatott vendég sportszár, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a holland válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Bár a holland futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni, még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében, de ennek eredményesség elvitathatatlan.

Ez a nadrág kitűnő ajándék lehet minden Holland szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

Hollandia Válogatott 2014-15-Vb mez

Anyaga: 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.