Hollandia mez 2018/19 (vendég)

Hollandia mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Hollandia mez 2018/19 (vendég)

Anyaga: DryFIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével kiválóan vezeti el a felgyülemlett nedvességet, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Holland labdarúgó válogatott nem jutott ki a 2018-as világbajnokságra, amely nagy csalódást jelentett a szurkolók számára, viszont ők továbbra is kitartanak a játékosok mellett. A szurkolók  a csapat mellett állnak hiszen többször átélték már a válogattotuk mélyrepülését és felemelkedését. Ennek függvényében előszeretettel vásárolják meg a csapat vendég mezét,melyet az idegenbeli találkozókon lépnek pályára. A mezt Memphis Depay, Daley Blind, Nigel de Jong vagy éppen Kevin Strootman viseli, de a nézőtéren is rendszeresen láthatjuk a fanatikusokon ezt a felsőt. Remek kiegészítője a közös meccsnézéseknek is.

A termék főbb jellemzői:

-Hollandia válogatott 2018/19-vendég mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Kék szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Holland válogatott vendég mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a holland válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni.Bár a holland futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi topp bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Holland szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a tulipánosokat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

Hollandia Válogatott 2014-15-Vb mez

Anyaga: 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.