Hollandia short 2020/21 (Vendég)

Hollandia short 2020/21 (Vendég)

Új termék

Hollandia short 2020/21 (Vendég)

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

11 990 Ft‎

Nehéz megtalálni a megfelelő szerelést a közelgő Európa Bajnokság mérkőzéseire. A selejtező sorozatból a németek mögött másodikként továbbjutó holland válogatott az osztrák, észak – macedón és ukrán válogatottal csap majd össze a C csoportban. Mindenki várja már a találkozókat pláne úgy, hogy nézők előtt tarthatják meg azokat. Igaz a minimális elvárás a stadion kapacitások 25 százaléka volt, ez azonban bizonyos helyeken több is lehet. Az Amszterdam arénában, ahol a narancssárgák lépnek majd pályára, 12 ezer néző lehet a helyszínen, ami nagy lökést adhat nekik. Ha te is értük szorítasz és beszerezted már a hivatalos vendég mezedet, akkor ne maradjon le a fekete színű, nike és nemzeti logóval ellátott short sem. Ez tökéletes kiegészítője lehet a kontinens viadalnak, amiben megtekintheted és végig izgulhatod kedvenceid meccseit. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Hollandia válogatott 2020/21-vendég nadrág

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Fekete szín

- Varrott Nike logó

- Deréknél megkötős

 

Holland válogatott vendég nadrág, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a holland válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Bár a holland futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni, még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében, de ennek eredményesség elvitathatatlan.

Ez a nadrág kitűnő ajándék lehet minden Holland szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

2014-15 Hollandia Válogatott Vendég mez

Hollandia Válogatott 2014-15-Vb mez

Anyaga: 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.