Új
Portugál válogatott mez 2020/21 (Vendég)

Portugál válogatott mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Portugál válogatott 2020/21 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

26 990 Ft‎

Portugália az Európa Bajnokság selejtezőjének B csoportjából jutott ki csoport másodikként a 2020-as tornára, amelyet idén rendeznek a koronavírus járvány miatt. Cristiano Ronaldóék Ukrajna mögött kvalifikálták magukat a kontinensviadalra, ahol Franciaország, Magyarország és Németország mellé kerültek az F csoportba. A szurkolók már izgatottan várják a találkozókat főleg úgy, hogy újra lehetnek nézők a stadionokban. Budapesten például teltház előtt léphetnek majd pályára a portugálok. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél a helyszínen szurkolni nekik, de még nem tudod, hogy mit vegyél fel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, piros – zöld – fekete csíkos, nike és nemzeti logóval ellátott vendég mezt, amely garantáltan egyediséget biztosít a torna alatt. Ebben nem csak a stadionban, de otthon is megtekintheted és végig izgulhatod kedvenceid mérkőzéseit. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői: 

- Portugál válogatott 2020/21 vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Fehér szín, elől csíkokkal

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugália  Vendég mez 2014/15

Portugália Vendég mez 2014/15

Portugália Vendég mez 2014/15

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.