Portugál válogatott mez 2022/23 (hazai)

Portugál válogatott mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Portugál válogatott 2022/23 hazai mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

32 990 Ft‎

Nincs lehetetlen küldetése Portugáliának a továbbjutást illetően a Világbajnokság H csoportjában, ahol Uruguay, Ghána és Dél-Korea lesz az ellenfele Cristiano Ronaldoéknak. Talán az egyik meglepetés csapatként számít mindenki a Ronaldo vezette alakulatra Katarban. Láttunk már meglepetés eredményeket az idei VB alatt, most azonban kiderül, hogy az első találkozón Ghána meg tudja-e lepni a portugálokat. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók is pályára lépnek a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöld és piros színű, nike logóval és nemzeti emblémával ellátott hazai mezt. Szurkolj ebben kedvenceid mérkőzésein és lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a mérkőzéseken. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén, éppen ezért lehet nagyszerű ajándék minden rajongónak!

A termék főbb jellemzői: 

- Portugál válogatott 2022/23-hazai mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Bordó szín, kerek nyak megoldással

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugália Gyerek mez 2016/17 (Ronaldo)

Portugália Gyerek mez 2016/17 (Ronaldo)

Portugál gyerek mez 2016/17 hazai

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.