Portugália sportszár 2016/17 (Vendég)

Portugália sportszár 2016/17 (Vendég)

Új termék

Portugál 2016/17 vendég sportszár

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

6 990 Ft‎

Portugál válogatott vendég sportszár melyet a csapat a tétmeccsen a Franciaországi labdarugó Európa bajnokságon mutat be.A könnyű anyagú polyester biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést, a talp résznél pedig csúszásgátló biztosítja a kényelmes viseletet sportolás közben. Ezt a sporszárat olyan játékosok mint Nani, az ifjú titán Renato Sanches, és a csapat sztárja Christiano Ronaldo elsősorban idegenben és a 2016-os Franciaországi Európa bajnokságon viselik majd.A luzitánok egy csoportbn vannak a Magyar válogatottal és bízzunk benne, hogy számukra az utolsó fordulóban már eldőltek a nagy kérdések ,és talán pihentetik sztárjaikat, így nyújtva lehetőséget válogatottunknak.

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Portugál válogatott 2016/17-vendég sportszár

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Világoszöld szín

-Anyagában szőtt Nike felirat

-Talp résznél csúszásgátlás

 

Portugál válogatott idegenbeli sportszár mely technológiájának köszönhetően kitünő viselet sportolásra.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Portugál szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti szimpátiádat, ezzel is támogatva a válogatottat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugália Gyerek mez 2016/17 (Ronaldo)

Portugália Gyerek mez 2016/17 (Ronaldo)

Portugál gyerek mez 2016/17 hazai

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.