Portugál válogatott mez 2022/23 (vendég)

Portugál válogatott mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Portugál válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Tűkön ülve várja már Portugália lakossága, hogy megkezdje szereplését nemzeti válogatottjuk a 2022-es katari világbajnokságon. Cristiano Ronaldoék az első mérkőzésen Ghána együttesével mérkőznek meg, majd ezt követően Uruguay és Dél – Korea ellen kell biztosítani a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba. Nem lesz könnyű dolga a portugáloknak, azonban magabiztos teljesítménnyel biztosan tovább tudnak jutni. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok, köztük Pepe, vagy éppen Ruben Neves is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, nike logóval és nemzeti szimbólummal ellátott vendég mezt. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg ismerőseidet vagy rokonaidat születésnapjukon, vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ezzel a mezzel nagy sikereket érhetsz el. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői: 

- Portugál válogatott 2022/23-vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Fehér szín, zöld-bordó rátéttel

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugália  Vendég mez 2014/15

Portugália Vendég mez 2014/15

Portugália Vendég mez 2014/15

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában