Brazil válogatott sportszár  2018/19

Brazil válogatott sportszár 2018/19

Új termék

Brazil válogatott sportszár 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak az ideális szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve is stabilan állhatunk.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

6 990 Ft‎

Legyen meg a teljes hazai Brazil felszerelés és viseld te is a Seleção  eredeti termékeit.Öltözz fel te is úgy, mint Neymar, Marcelo, Dani Alves, Gabriel Jesus, David Luiz vagy Fernandinho és szurkolj a Brazil válogatottnak. Ha már mindened megvan, egyedül a sportszár hiányzik, akkor vásárold meg még ma a fehér, nike, sárga – zöld csíkos zoknit, amelyben az alakulat labdarúgói is pályára lépnek majd a 2018-as labdarúgó világbajnokságon.Mutasd meg, hogy melyik válogatott fanatikus szurkolója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjára vagy névnapjára. Ha még nem szerezted be azt a sportszárat, amelyben megtekinted kedvenceid mérkőzéseit, akkor ne is keress tovább. Tökéletes anyagának és a belső háló segítségével köszönhetően remek légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem izzadunk bele annyira.

A termék főbb jellemzői:

-Brazil válogatott 2018/19-hazai sportszár

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Anyagában szőtt Nike logo

-Klasszikus fehér szín

-Párnázott részek a talp résznél, a saroknál és az ujjaknál 

-Rendkívül rugalmas anyag, kényelmes viselet

Brazil válogatott sportszár, melyet bátran viselhetsz sportolásra.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden szurkoló  részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Brazil futballhoz kötődő szimpátiádat.A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. 
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil válogatott gyerek mez 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester mely Breathe szövettel kiegészítve és a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.