Brazil válogatott short 2018/19 (Hazai)

Brazil válogatott short 2018/19 (Hazai)

Új termék

Brazil válogatott short 2018/19-es hazai

Anyaga:

100%-polyester, mely a DRE-FIT anyagból készült és tartalmazza a  hő és verejték elvezető szöveteket.A belső háló segítségével szellőzése tökéletes,így erőteljes igénybevétel esetén is remekül szellőzik. 

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

10 990 Ft‎

A 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik esélyese a Brazil válogatott. Szeretnél te is fanatikus Brazil válogatott szurkoló lenni? Ha igen, akkor a hazai mezed mellé válaszd a csapat hivatalos, kék, nike, nemzeti logóval ellátott shortját. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít, így nem csak a komoly edzésekhez vehetjük igénybe, de az otthoni munkavégzéshez és pihenéshez is alkalmas lehet. Mutasd meg, hogy melyik válogatott fanatikus szurkolója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjára vagy névnapjára. Ha még nem szerezted be azt a shortot, amelyben megtekinted a Seleção mérkőzéseit, akkor ne is keress tovább. Tökéletes anyagának és a belső háló segítségével köszönhetően remek légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem izzadunk bele annyira.Ha te is  szmpatzálsz a Brazil válogatottal, akkor figyelmedbe ajánljuk a Neymar, Marcelo, Dani Alves, Gabriel Jesus, David Luiz és Fernandinho által is viselt hivatalos, nike, shortot. Ebben lépnek majd pályára a játékosok hazai találkozókon és a világbajnokságon.Remek kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek, de a beltéri és szabadtéri edzésekhez is bátran elvihetjük.

A termék főbb jellemzői:

-Brazil válogatott 2018/19-hazai short

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Öt csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki címet

-Klasszikus kék szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

-A short derék résznél zsinórral könnyedén méretre állítható

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Brazil szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil gyerek mez szett 2018/19 (Hazai)

Brazil válogatott gyerek mez 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester mely Breathe szövettel kiegészítve és a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.