Celtic mez 2017/18 Hazai mez

Celtic mez 2017/18 (Hazai)

Új termék

Celtic 2017-2018-as hazai mez

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti New-Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

22 990 Ft‎

Celtic eredeti hazai 2017/18 as hazai mez, zöld-fehér színben.A 47-szeres Skót bajnok Celtic eredeti New Balance mezét sokan irigyelhetik. A legendás szigetországi klub egy egyszerű, azonban mégis mutatós felszereléssel rukkolt elő az idei szezonra. Ezekben olyan játékosok léptek pályára, mint Moussa Dembelé vagy Kolo Touré. Kinek is kell bemutatni ezt a két játékost? A Magyarországon is sokak által szeretett csapat a Bajnokok Ligája rendszeres résztvevője. Tavaly például idegenben 1-1-es döntetlent értek el a Manchester City otthonában, de hazai pályán is 1 pontot szereztek az angol alakulat ellen.


A termék főbb jellemzői:


-Celtic 2017/18 -as hazai mez klasszikus zöld-fehér színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes kerek nyakú kivitel

-Nyomott New Balance logó

-Aranyozott feliratok

-Hímzett klub címer és évforduló megjelölés

Ez a kuriózum mez kitűnő ajándék lehet minden Celtic szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.A mez tervezői méltóképpen emlékeznek az 1967-es évről amikor is a Celtic MINDEN sorozatot megnyert amiben elindult többek közt a a Skót bajnokságot, a Skót Kupát, a Skót Ligakupát, a Bajnokcsapatok Európa Kupáját és a Glasgow Kupát. Ennek tudatában páratlan darab lehet a gyűjtők számára is.Rendeld meg ezt a gyönyörű és kivételes terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti születésnapi Celtic mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Celtic mez 2018/19  (vendég)

Celtic mez 2018/19 (vendég)

Celtic mez 2018/19-es (vendég)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti New-Balance termék