Celtic mez 2022/23  (hazai)

Celtic mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Celtic mez 2022/23-as (hazai)

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

32 990 Ft‎

Hazája bajnokságában egyeduralkodónak számít a skót Celtic együttese, ugyanis a nagy rivális Glasgow Rangers nem mindig tudja megszorongatni a zöld – fehéreket, és nem tudja őket letaszítani a trónról. A szigetországi csapat a 2021 – 2022-es kiírást 93 ponttal nyerte meg és jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol láttuk már meglepetést okozni. Kis szerencsével akár az egyeneses kieséses szakaszba is juthat a csapat. Olyan játékosokkal, mint Joe Hart, vagy éppen Jota nem lehetetlen küldetés a csoportból való továbblépés. Ha te is szereted a skót alakulatot, akkor ne is görgess tovább. Szerezd be nálunk a 2022 – 2023-as szezonra készült zöld és fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt, amely kialakítása miatt rendkívül kényelmes viseletet nyújt, anyagának köszönhetően pedig jó szellőzést biztosít. Szurkolj ebben kedvenceid összes találkozóján. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Celtic mez 2022-23-as hazai mez klasszikus zöld-fehér színben

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Kényelmes "V" nyakú kivitel

-Nyomott Adidas logó

-Vízszintes csíkozás

-Hímzett klub címer és szponzor felirat

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Celtic szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű és kivételes terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti  Celtic mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak, például a semmihez sem hasonlítható Skót derbyn az Old Firmen.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Celtic mez 2017/18  (Hazai)

Celtic mez 2017/18 (Hazai)

Celtic 2017-2018-as hazai mez

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti New-Balance termék