Celtic mez 2018/19  (vendég)

Celtic mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Celtic mez 2018/19-es (vendég)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti New-Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

23 990 Ft‎

A Celtic együttese már régóta egyeduralkodója a Skót bajnokságnak,hiszen legnagyobb riválisa a Rangers nemrégiben lett újra az első osztály tagja.Ez a New Balance által gyártott mez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek,de még egy Rod Stewart koncerten is jól jöhet,hiszen köztudott a Skót énekes rajongása a Celtic iránt! A mez a Skót hagyományoknak megfelelően kockás mintázatú és helyet kapott a címer helyén az igazi Skót szimbólum a Kelta kereszt, ami miatt hamar a szurkolók kedvenc terméke lett.Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj a Magyarországon is sokak által szeretett csapat új vendég mezéről.

A termék főbb jellemzői:

-Celtic mez 2018/19-es vendég mez 

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes galléros kivitel,gombos záródás

-Varrott New Balance logó

-Kockás mintázat, hímzett kelta kereszt

-Vasalt szponzor felirat

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Celtic szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű és kivételes terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti  Celtic mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak, például a semmihez sem hasonlítható Skót derbyn az Old Firmen.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Celtic mez 2017/18  (Hazai)

Celtic mez 2017/18 (Hazai)

Celtic 2017-2018-as hazai mez

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti New-Balance termék