Manchester City Training Pulóver 2017/18

Manchester City Training Pulóver 2017/18

Új termék

Manchester City Pulóver 2017/18 (Training)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének hűvös, szeles időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Ha még nem találtad meg magadnak a megfelelő edző pulóvert, amelyet a terembe, vagy futáshoz és szabadtéri edzéshez használnál, akkor a figyelmedbe ajánljuk az angol bajnokságban szereplő Manchester City együttesének hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott taining pulóverét. Anyagának köszönhetően kitűnő légáteresztő és vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, így egy – egy megerőltető mozgás alkalmával sem izzadunk le benne annyira, mint a hagyományos technológiával készült termékekben. Kitűnő ajándék lehet minden fanatikus rajongó számára.


A termék főbb jellemzői:


-Manchester City pulóver
-Hivatalos 2017-18-as eredeti Nike termék
-Nike logó és vasalt klub címer

A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az angolokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Sál

Manchester City Sál

Manchester City sál

Anyaga:100%-pamut

Mérete:140 cm hosszú

Kiváló minőségű, eredeti termék