Manchester City Bevonuló Pulóver 2017/18

Manchester City Bevonuló Pulóver 2017/18

Új termék

Manchester City 2017/18 Bevonuló Pulóver

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének hűvös, szeles időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Mindenki ismeri az angol Premier Leagueban szereplő Manchester City csapatát. A fanatikusok sokszor elképzelték már, hogy pályára lépnek a klub színeiben Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling vagy Kyle Walker mellett. A csapat bevonuló pulóverével egy kicsit közelebb is kerülhetnek ehhez, hiszen a mérkőzések előtt ebben lépnek a gyepre az Etihad Stadionban a klub játékosai. Remek születésnapi vagy névnapi ajándék lehet, főleg azoknak, akik oda vannak a szigetországi együttesért.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester City bevonuló pulóver kék színben
-Hivatalos 2017-18-as eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb
-Nike logó és vasalt klub címer

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool. Sikerült a klubhoz csábítani a Spanyol sikeredzőt Pep Guardiolát aki már Barcelonában és Münchenben is letette a névjegyét.
A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ha tetszik a termék,siess rendeld meg most.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Sál

Manchester City Sál

Manchester City sál

Anyaga:100%-pamut

Mérete:140 cm hosszú

Kiváló minőségű, eredeti termék