Manchester City Galléros Póló 2017/18

Manchester City Galléros Póló 2017/18

Új termék

Manchester City 2017/18 Póló

Anyaga:

 100%-pamut ,mely kényelmes és puha tapintású

Kiváló minőségű, I.osztályú eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

14 990 Ft‎

Ha te is az Angol Premier League egyik végső esélyes csapatának, a jelenlegi listavezetőnek, a Manchester City együttesének szurkolsz, és szeretnéd magad te is Sergio Aguero csapattársának tudni, akkor válaszd a szigetországi alakulat hivatalos, fehér, nike, klub logóval ellátott galléros pólóját, amelyet a játékosok is viselnek a mérkőzésekre való utazásokhoz, a rendezvényekhez, de ebben adnak interjút a mérkőzések előtt és után a sajtónak. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári kánikulában sem kell azon aggódnunk, hogy felvegyünk. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is.

A termék főbb jellemzői:

-Mancheter City 2017-18-as galléros póló
-Hivatalos, eredeti Nike termék

-Vasalt klub logó

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.Sikerült a klubhoz csábítani a Spanyol sikeredzőt Pep Guardiolát aki már Barcelonában és Münchenben is letette a névjegyét.

A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitünő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Sál

Manchester City Sál

Manchester City sál

Anyaga:100%-pamut

Mérete:140 cm hosszú

Kiváló minőségű, eredeti termék