Manchester City kapucnis pulóver 2021/22 (fekete)

Manchester City kapucnis pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Manchester City kapucnis pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének hűvös, szeles időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

25 990 Ft‎

A Manchester City megcsinálta minden idők legdrágább angol igazolását, ugyanis sohasem fizettek még annyit angol labdarúgóért, mint amit Pep Guardiola együttese fizetett. Megvásárolták az Aston Villa balszélső támadóját, Jack Grealish-t 117,5 millió €-ért cserébe. Mellette terítéken van még Harry Kane szerződtetése is, akit a Barcelonához szerződő Sergio Aguero helyére hoznának Manchesterbe. Érte akár 120 millió €-t is kifizethetnek a szigetországiak. Izgalmas szezon elé nézünk így a 2021 – 2022-es Premier League sorozatban, ugyanis minden csapat komoly erősítésekbe kezdett. Ha te is Manchester kék felének drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók is utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub emblémával ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amely elengedhetetlen kelléke az ősznek, illetve a meccsnézéseknek. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjuk vagy névnapjuk alkalmával. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester City kapucnis pulóver fekete színben
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Puma termék
- Oldalt két zseb
- Puma logó és klub címer

Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ha tetszik a termék,siess rendeld meg most.A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Sál

Manchester City Sál

Manchester City sál

Anyaga:100%-pamut

Mérete:140 cm hosszú

Kiváló minőségű, eredeti termék