Mexico hazai short 2018/19

Mexico hazai short 2018/19

Új termék

Mexico short 2018/19

Anyaga:

DriCELL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Ha már beszerezted Mexio csapatának hivatalos hazai mezét, akkor itt az ideje, hogy megvásárold az alakulat shortját is, ugyanis így lehet tökéletes meccsnézéseket tartani akkor, ha kedvenc válogatottunk a tengeren túli gárda. A fehér rövidnadrág nem csak a közös meccsnézésekhez kiváló, de a szabadtéri és beltéri edzésekhez is egyaránt alkalmas lehet. Anyaga rendkívül kényelmes viseletet nyújt, gumis dereka pedig minden mérethez rendkívül jól alkalmazkodik. Ha szeretnél örömet szerezni vele barátaidnak, akkor ne habozz, vásárold meg még ma ezt a terméket!

A short főbb jellemzői:

-Mexico hazai short 2018-19-es széria
-Hímzett Adidas logó
-Varrott nemzeti címer
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A termék a 2018-19-es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az shortot úgy tervezték,hogy a belső háló segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

Mexico- 2014-15 idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék