Mexico mez 2018/19 (Vendég)

Mexico mez 2018/19 (Vendég)

Új termék

Mexico mez 2018-19 vendég 

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is kényelmes komfort érzetet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

24 990 Ft‎

Te is a mexikói válogatottnak szurkolsz a 2018 – 2019-es labdarúgó világbajnokságon? Ha igen, akkor legyen a tiéd a csapat hivatalos, adidas, fehér alapú, zöld – fehér – piros csíkozású, nemzeti logóval ellátott vendég meze, amelyben olyan nagyszerű labdarúgók lépnek majd pályára, mint Javier Hernández, Rafael Márquez, Giovani dos Santos, José Andrés Guardado vagy éppen Carlos Vela. Ha szeretnéd elképezlni, hogy te is ezek között a játékosok között lépsz a gyepre, akkor ebben a felsőben ezt könnyedén megteheted.

A termék főbb jellemzői:

- Mexico válogatott 2018/19-vendég mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

A termék a 2018-19 es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A mez környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Mexico hazai short 2018/19

Mexico hazai short 2018/19

Mexico short 2018/19

Anyaga:

DriCELL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.