Mexico Hazai mez 2017/18

Mexico mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Mexico mez 2018-19 hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is kényelmes komfort érzetet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

24 990 Ft‎

Sokan rajonganak Mexikó válogatottjáért, ugyanis rendkívül szép focit játszó válogatottról beszélünk. Ha neked is kedvenceid közé tartozik az Észak – Amerikai válogatott, akkor ne habozz, és vásárold meg a hivatalos, zöld, adidas logóval ellátott felsőt, amelyet Javier Hernández, Miguel Layún vagy Carlos Vela is viselni fognak a labdarúgó tornán. A különleges anyagú felső tökéletes viseletet biztosít a nyári szurkolói meccsnézésekhez, de a szabadtéri focizások elengedhetetlen kelléke is. Lepd meg vele saját magadat, vagy ismerősödet születésnapján vagy névnapján.

A termék főbb jellemzői:

- Mexico válogatott 2018/19-hazai mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

A termék a 2018-19 es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

Mexico- 2014-15 idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék