Mexico mez 2022/23 (Hazai)

Mexico mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Mexico mez 2022-23 hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is kényelmes komfort érzetet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Mexikó válogatottja nem került könnyű csoportba a 2022-es katari világbajnokságon, hiszen a C csoportban olyan alakulatokkal kell megmérkőzni a továbbjutásért, mint Argentína, Lengyelország és Szaud-Arábia. Az első mérkőzésen a lengyelekkel 0-0-s döntetlent ért el a Dél – Amerikai együttes, így meg van az esélye arra, hogy továbbjusson az egyenes kieséses szakaszba, hiszen a másik találkozón a szaudi válogatott 2-1-re győzte le a másik Dél – Amerikai alakulatot. Ha te is Mexikónak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a futballisták, köztük Hector Herrera, Henry Martin, vagy éppen Hector Moreno is viselnek a mérkőzések alatt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöld színű, adidas logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Szurkolj ebben kedvenceidnek és képviseld ebben színeiket. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet, akkor ez a mez lehet a legjobb választás születésnapra vagy akár a karácsonyi ünnepekre. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Mexico válogatott 2022/23-hazai mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

A termék a 2022-23-as Adidas kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Az mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

2014-15 Mexico VB Válogatott Vendég mez

Mexico- 2014-15 idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék