Német válogatott 2017-18 Garbós Pulóver (fehér)

Német válogatott 2018-19-es Pulóver (Garbós)

Új termék

Német válogatott 2018-19-es Pulóver

Anyaga:

100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó így kényelmes viseletet biztosít viselőjének, kimerítő edzések alkalmával is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

21 990 Ft‎

Ha még nem találtad meg a megfelelő felsőt a 2018-as világbajnoksághoz, de fanatikus rajongója vagy Németország válogatottjának, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, adidas logóval ellátott, garbós pulóvert, ami a kinti edzések elengedhetetlen kelléke lehet. Ezen túl tökéletes kiegészítője a szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is. Remek ajándékul szolgálhat születésnapon és névnapon is. Egyszerű és letisztult dizájnja miatt a hétköznapi viselethez is passzol. Kialakításának és anyagának köszönhetően a hidegebb időben sem fázunk meg benne.

A termék főbb jellemzői:

-Németország pulóver fehér színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Adidas termék

-Fehér szín

-Kar végződésnél és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Német címer, felette a négy világbajnoki csillag

-Nyomott Adidas logó

-Karnál végig futó Adidas csíkozás

A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Német válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német foci iránti elkötelezettséged. Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb selejtező mérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass a Die Nationalelf-nek.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Németország Sál (fehér)

Németország Sál (fehér)

Németország Válogatott Sál

Anyaga:

100% akril szövet

Méret: 140 x 19-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában