Németország Bevonuló Pulóver 2018/19

Németország Bevonuló Pulóver 2018/19

Új termék

Németország Bevonuló Pulóver 2018/19

Anyaga:

Climacool technológiával gyártott 87%-polyester - 13% pamut termék.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

24 990 Ft‎

Az idei 2018-as oroszországi Világbajnokság egyik egyértelmű esélyese a Német Labdarúgó válogatott, amely az Adidasal karöltve úgy kedveskedik szurkolóinak, hogy már a vb előtt piacra dobja a játékosok által is viselt ruhadarabokat,melyeket előszeretettel vásárolják a Nationalelf fanatikusai.A német labdarúgó válogatott mindig végső esélyese az adott sorozatnak és ez most sem lehet másként. Ha te is a nationalelfnek szurkolsz, akkor vásárold meg a csapat hivatalos, fehér, adidas, nemzeti emblémával ellátott bevonuló pulóverét, amelyben olyan játékosok lépnek majd a gyepre, mint Mesut Özil, Manuel Neuer, Thomas Müller, Mario Götze vagy éppen Toni Kroos. Ha szeretnéd magad a csapat tagjának tekinteni, akkor ebben a felsőben könnyen megteheted. Rendkívül jó anyagának köszönhetően kellő modernitást biztosít viselőjének. A csapat tagjait ebben a pulóverben láthatod a mérkőzések előtt az öltöző folyosón és ebben a felsőben sorakoznak fel a pályán amikor is várják az ellenfelek kölcsönös kézfogását.

A termék főbb jellemzői:

-Németország bevonuló pulóver fehér színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Adidas termék

-Csuklónál és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Német címer, felette a négy világbajnoki csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki     címek számát

-Adidas logó, nyak résznél pedig nemzeti színek

-Hátulján Deutschland felirat és az elmaradhatatlan "DIE MANNSCHAFT" szöveg látható

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Német válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német foci iránti elkötelezettséged. Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb csoportmérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass a Die Nationalelf-nek.A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Németország Sál (fehér)

Németország Sál (fehér)

Németország Válogatott Sál

Anyaga:

100% akril szövet

Méret: 140 x 19-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában