Németország  Kapucnis Pulóver 2018/19

Németország Kapucnis Pulóver 2018/19

Új termék

Németország Kapucnis Pulóver 2018/19 (szürke)

Anyaga:

100%-pamut,mely kifejezetten puha tapintású kényelmes viselet.A kapucni hűvös esős időben húzózsinórral könnyedén összehúzható, így kiváló védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

Szerezz örömet barátaidnak még ma egy szürke, Adidas, német nemzeti logóval ellátott, cipzáros, kapucnis pulóverrel. Tökéletes anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb tavaszi és őszi napokon is bátran felvehetjük, ugyanis az erősebb szélben is megvéd bennünket. Kényelmes, viselet, amennyiben szeretsz sportosan, lazán öltözködni. Lepd meg vele saját magadat vagy rokonaidat szeretteidet akár karácsonykor. Ha te is a Német válogatott elkötelezett szurkolója vagy, akkor vásárold meg a csapat hivatalos,szürke, adidas, nemzeti címerrel ellátott, cipzáros, kapucnis pulóverét. Az Adidas  úgy kedveskedik szurkolóinak, hogy már a vb előtt piacra dobja a játékosok által is viselt ruhadarabokat,melyeket előszeretettel vásárolják a Nationalelf fanatikusai.A kapucnis pulóver méltán a szurkolók kedvenc terméke hiszen egy farmernadrággal bárkinek fiatalos, sportos viseletet biztosít a hétköznapokra.Tökéletes kiegészítője lehet ez a szurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek. Nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. 

A termék főbb jellemzői:

-Németország kapucnis pulóver szürke színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Adidas termék

-A kapucni vékony húzózsinórral könnyedén összehúzható

-Oldalt az elmaradhatatlan "DIE MANNSCHAFT" szöveg látható

-Csuklónál és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Német címer, felette a négy világbajnoki csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki címek számát

-Hímzett Adidas logó

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Német válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német foci iránti elkötelezettséged. Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb csoportmérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass a Die Nationalelf-nek.A pulóver belső anyaga nagyon puha, kifejezetten kellemes viselet, mely megfelelő védelmet nyújt a hidegebb évszakokban.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Németország Sál (fehér)

Németország Sál (fehér)

Németország Válogatott Sál

Anyaga:

100% akril szövet

Méret: 140 x 19-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában