Németország  Pulóver 2018/19 (zöld)

Németország Pulóver 2018/19 (zöld)

Új termék

Németország Kapucnis Pulóver 2018/19

Anyaga:

100%-pamut,mely kifejezetten puha tapintású kényelmes viselet.A kapucni hűvös hideg vagy esős időben kiváló védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

Ha te is a Német válogatott elkötelezett szurkolója vagy, akkor vásárold meg a csapat hivatalos, zöld, adidas, nemzeti címerrel ellátott, cipzáros, kapucnis pulóverét. Tökéletes kiegészítője lehet ez a szurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek. Nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ha szeretnél örömet okozni barátaidnak, ismerőseidnek, akkor vásárold meg nekik névnapjukra vagy születésnapjuk. Kényelmes, így bárhol, bármikor magunkra ölthetjük. Az Adidas  úgy kedveskedik szurkolóinak, hogy már a vb előtt piacra dobja a játékosok által is viselt ruhadarabokat,melyeket előszeretettel vásárolják a Nationalelf fanatikusai.A kapucnis pulóver méltán a szurkolók kedvenc terméke hiszen egy farmernadrággal bárkinek fiatalos, sportos viseletet biztosít a hétköznapokra.

A termék főbb jellemzői:

-Németország kapucnis pulóver zöld színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Adidas termék

-Csuklónál és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Német címer, felette a négy világbajnoki csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki címek számát

-Hímzett Adidas logó

-A kapucni vékony húzózsinórral könnyedén összehúzható

-Oldalt az elmaradhatatlan "DIE MANNSCHAFT" szöveg látható

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Német válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német foci iránti elkötelezettséged. Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb csoportmérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass a Die Nationalelf-nek.A pulóver belső anyaga nagyon puha, kifejezetten kellemes viselet, mely megfelelő védelmet nyújt a hidegebb évszakokban.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Németország Sál (fehér)

Németország Sál (fehér)

Németország Válogatott Sál

Anyaga:

100% akril szövet

Méret: 140 x 19-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában