Newcastle mez 2020/21 (hazai)

Newcastle mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Newcastle mez 2020/21 (hazai)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így megteremti a kifogástalan szellőzést viselőjének, ugyanis bőre száraz marad intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

A Newcastle United nem kezdte olyan jól a 2020/21-es Premier League szezont, mint ahogy azt szerették volna a szurkolók. A csapat öt lejátszott mérkőzést követően mindössze a tizenharmadik helyen áll a bajnokságban két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel. Igaz idén sem lesz gond a kieséssel, de a rajongók szeretnék, ha kedvenceik az élbolyhoz tartoznának. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Newcastlenak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete – fehér színű, puma és klub logóval ellátott hazai mezt. Ebben lép pályára Callum Wilson, Ryan Fraser, és Jeff Hendrick is. Ebben te is elképzelheted azt, hogy az alakulat tagja vagy. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem ez a nagyszerű felső. Siess és rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok egyen felsőben a mérkőzéseiken. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyedén, ezért nem csak a kinti, de a benti munkavégzéshez is ajánljuk.

A termék jellemzői:


- Eredeti 2020/21-es hazai mez
- Puma márkajel és Newcastle United klub logó
- Hagyományos Fekete-fehér csíkozás
- Kék színű FUN88 szponzor felirat

A hő és verejtékezést elvezető szövet a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik. A mez kitűnő ajándék lehet minden Newcastle szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a szarkákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle hazai gyerek mez szett 2011-2012-es 

Anyaga:

100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.