Newcastle mez 2023/24 (hazai)

Newcastle mez 2023/24 (hazai)

Új termék

Newcastle mez 2023/24 (hazai)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így megteremti a kifogástalan szellőzést viselőjének, ugyanis bőre száraz marad intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Castore termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Castore

35 990 Ft‎

Nagyszerű szezont zárt a 2022 – 2023-as idényben a Newcastle United együttese, hiszen a tabella negyedik helyén végeztek, amivel kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligája küzdelmeibe. A nyáron minimális átalakuláson átesett csapat leigazolta azt a Tonalit az AC Milan csapatától, aki most fogadási botrányba keveredett, így valószínűleg hosszabb időre eltilthatják a labdarúgót, ami nagy veszteség lehet a Newcastle United számára. Ha te is a Newcastle United elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek a csapat mérkőzésein, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és fehér csíkos, Castore logóval és a Newcastle United címerével ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően könnyű, jó légáteresztő és vízelvezető, így a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Szüksége van a rajongók bíztatására a szarkáknak, így ez remek ajándék lehet születésnapra, vagy akár karácsonyra is. Siess, rendeld meg még ma!

A termék jellemzői:


- Eredeti 2023/24-es hazai mez
- Castore márkajel és Newcastle United klub logó
- Hagyományos Fekete-fehér csíkozás
- Sela szponzor felirat

A hő és verejtékezést elvezető szövet a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik. A mez kitűnő ajándék lehet minden Newcastle szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a szarkákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle hazai gyerek mez szett 2011-2012-es 

Anyaga:

100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.