Newcastle mez 2022/23 (hazai)

Newcastle mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Newcastle mez 2022/23 (hazai)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így megteremti a kifogástalan szellőzést viselőjének, ugyanis bőre száraz marad intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Castore termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Castore

32 990 Ft‎

A Newcastle United az előző idényben a tulajdonosváltást követően a kieső helyekről indult meg a bennmaradás irányába. Ez annyira jól sikerült, hogy a szarkák a 11. helyen zárták a Premier Leaguet. Az idei átigazolási időszakban kevésbé volt aktív a csapat, azonban így is leigazolták már Sven Botmant a Lilletől, Matt Targettet az Aston Villától, valamint Nick Pope-t a Burnley csapatától. Mellettük van még néhány játékos, akiket szóba hoztak már a szigetországi alakulattal, így nem elképzelhetetlen az sem, hogy a 2022 – 2023-as idényben az egyesület az európai kupaindulást jelentő helyek egyikéért is harcba szállhat. Amennyiben te is lelkes támogatója vagy a klubnak és szeretnél egy olyan ereklyét, amelyben maguk a labdarúgók is játszanak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és fehér csíkos, castore logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Rendkívül strapabíró anyagból készült, kitűnően vezeti el a vizet, így nem izzadunk bele olyan könnyedén a nyári melegben sem!

A termék jellemzői:


- Eredeti 2022/23-as hazai mez
- Castore márkajel és Newcastle United klub logó
- Hagyományos Fekete-fehér csíkozás
- Kék színű FUN88 szponzor felirat

A hő és verejtékezést elvezető szövet a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik. A mez kitűnő ajándék lehet minden Newcastle szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a szarkákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle hazai gyerek mez szett 2011-2012-es 

Anyaga:

100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.