Newcastle United Hazai mez 2019/20

Newcastle United Hazai mez 2019/20

Új termék

Newcastle United Hazai Mez, 2019/20-as idény

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester,mely hő és izzadság szabályzó ,így megteremti a kifogástalan szellőzést viselőjének, ugyanis bőre száraz marad intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

A Newcastle United nem kezdte túl jól a 2019/20-as Premier League szezont, ugyanis a szarkák két vereséget szenvedtek az első két fordulóban. Ugyan a felkészülése a gárdának zökkenőmentesen ment, még a tréner taktikája nem vált be teljes mértékben. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben a játékosok, köztük Joelinton, Miguel Almirón, Allan Saint-Maximin, Sean Longstaff, DeAndre Yedlin, Jonjo Shelvey, Andy Carroll, Yoshinori Muto, Fabian Schar, Isaac Hayden, Ki Sung-yueng, Jamaal Lascelles és Dwight Gayle is pályára lépnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk az egyesület hivatalos, fekete – fehér csíkos, puma és klub logóval ellátott hazai mezét, amely egyúttal elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulatért dobog a te szíved. Menj el benne edzésre, vagy viseld ezt a testnevelés órán, esetleg a barátokkal történő focizások alkalmával. Siess, rendeld meg még ma. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és tekintsétek meg ebben kedvenc gárdátok összes találkozóját.

A termék jellemzői:


-Eredeti 2019/20-as hazai mez
-Puma márkajel és Newcastle United klub logó
-Fekete-fehér csíkozás
-Kék színű szponzor felirat

A hő és verejtékezést elvezető szövet a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik. A mez eredeti Puma termék.

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Newcastle szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a szarkákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle 2011/12 Hazai gyerek mez szett

Newcastle hazai gyerek mez szett 2011-2012-es 

Anyaga:

100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.