AC Milan mez 2021/22(Hazai)

AC Milan mez 2021/22 (Hazai)

Új termék

Ac.Milan mez 2021/22 (hazai)

Anyaga: 

DRY-CELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadságszabályzó, hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes, kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék. 

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

27 990 Ft‎

Nagyon belehúzott a Pioli legénység az átigazolási piacon, mivel az ac milan együttese szeretné megerősíteni a csapatot a Serie A kezdetére. Ugyan egy nagy távozója volt a milánói piros feketéknek Gianluigi Donnarumma személyében, aki megnyerte az Európa Bajnokságot az olasz válogatottal, ingyen szerződött a Paris – Saint Germain együtteséhez. A pótlására a Lille hálóőrét, Mike Maignan-t igazolták. A védelembe érkezett Fikayo Tomori a Chelsea csapatától 29,2 millió €-ért cserébe. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt vásárolni, amiben a futballisták is pályára lépnek a hazai találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros – fekete színekben pompázó, puma logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Ez nélkülözhetetlen kelléke a 2021 – 22-es szezonnak is! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a gárda összes találkozóját! Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan mez 2021-22 csíkos hazai mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Piros-fekete szín
- Varrott fehér Puma logó
- Nyomott szponzor felirat
- V-nyakú, kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

A Magyarországi Milan szurkolók rendszeresen látogatják a San Sirot, így számukra elengedhetetlen kellék lehet ez a mez.  Ezzel a termékkel bárki bátran mutatkozhat akárhol, legyen az egy meccsnézés vagy egy grundfoci a haverokkal, esetleg egy Milan – Inter rangadó megnézése. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában