AC Milan mez 2022/23 (Hazai)

AC Milan mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

AC Milan mez 2022/23 (hazai)

Anyaga: 

DRY-CELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadságszabályzó, hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes, kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

35 990 Ft‎

A világon minden Ac Milan szurkoló várja már, hogy kezdetét vegye a Serie A 2022 – 2023-as kiírása. A csapat az előző esztendőben felért a dobogó legfelső fokára és 11 esztendő után újra magasba emelhette a Scudettot Stefano Pioli csapata. A sikerhez hozzájárult Zlatan Ibrahimovic is, aki komoly sérülést szedett össze, így játékára sokáig nem számíthatnak a milánói piros – feketék, azonban a svéd kiválóság meg szeretné hosszabbítani szerződését a gárdával. Mellette érkezett egyébként a Liverpooltól távozó Divock Origi, akit ingyen szereztek meg, illetve véglegesítették Alessandro Florenzi szerződtetését, aki kölcsönben volt Milánóban, valamint megvásárolták Junior Messiast a Crotonetől. Így az új labdarúgók is a hivatalos, piros és fekete színekben tündöklő, puma logóval és klub címerrel ellátott hazai mezben fognak pályára lépni a San Siro gyepén. Ne habozz, szerezd be még ma ezt a nagyszerű felsőt!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan mez 2022-23 hazai mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Piros-fekete szín
- Varrott fehér Puma logó
- Nyomott szponzor felirat
- Hímzett klub címer

A Magyarországi Milan szurkolók rendszeresen látogatják a San Sirot, így számukra elengedhetetlen kellék lehet ez a mez.  Ezzel a termékkel bárki bátran mutatkozhat akárhol, legyen az egy meccsnézés vagy egy grundfoci a haverokkal. Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan 2014/15 Vendég mez

AC Milan 2014/15 Vendég mez

Ac.Milan 2014-2015-idegenbeli mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában