AC Milan mez 2023/24 (vendég)

AC Milan mez 2023/24 (vendég)

Új termék

AC Milan mez 2021/22 (vendég)

Anyaga: 

DRY-CELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadságszabályzó, hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes, kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék. 

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

35 990 Ft‎

Remekül kezdte a Serie A 2023 – 2024-es idényét az AC Milan csapata, ugyanis eddig a lejátszott 8 mérkőzésen hét győzelemmel és egy vereséggel vezetik a tabellát. Ugyan a java még hátra van, minden esélyük meg van arra, hogy ismét bajnoki címet ünnepelhessenek. A következő fordulóban egyébként a Juventus együttese vár az AC Milanra. A nyáron bevásárolt a piros – fekete együttes, hiszen több játékos is érkezett Milánóba. Amennyiben te is az AC Milan fanatikus rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Pulisic, Loftus – Cheek, vagy éppen Okafor is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, puma logóval és AC Milan címerrel ellátott idegenbeli mezt, amely anyagának és dri-fit technológiájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő és nedvesség elvezető, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Nagyszerű ajándék lehet ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan mez 2023/24 fehér vendég mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Varrott fekete Puma logó
- Nyomott szponzor felirat
- Kereknyakú, kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

A Magyarországi Milan szurkolók rendszeresen látogatják a San Sirot, így számukra elengedhetetlen kellék lehet ez a mez.  Ezzel a termékkel bárki bátran mutatkozhat akárhol, legyen az egy meccsnézés vagy egy grundfoci a haverokkal, esetleg egy Milan – Inter rangadó megnézése Ez a gyönyörű mez kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a piros-feketéket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AC Milan gyerek mez 2015/16 (Hazai )

AC Milan gyerek mez 2015/16 (Hazai )

Ac.Milan 2015-2016-hazai gyerek mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában