Franciaország hazai short 2020/21

Franciaország hazai short 2020/21

Új termék

Franciaország short 2020/21 hazai

Anyaga:

DriCELL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

11 990 Ft‎

Nem kétséges, hogy minden futballrajongó nagyon várja már a június 11-ét, amikor is elrajtol majd a labdarúgó Európa Bajnokság, amelyet 2020-ról halasztottak idénre a koronavírus járvány miatt. Valószínűleg parázs mérkőzéseket láthatunk majd a stadionokban pláne úgy, hogy újra nézők előtt rendezhetnek mérkőzéseket. A francia válogatott egyértelmű esélyese a kontinens viadalnak, ugyanis világbajnoki címvédőként lépnek majd pályára. Ha te is nekik szurkolsz és beszerezted már a hivatalos hazai mezt, akkor ne hiányozzon a sötétkék színű, nike és nemzeti logóval ellátott short sem. Együtt remek kiegészítője lehet az Európa Bajnokságnak, és ebben megmutathatod mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb rajongója a francia gárdának. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben szeretett válogatottad mérkőzéseit.

A short főbb jellemzői:

- Franciaország hazai short 2020-21
- Hímzett fehér Nike logó
- Belül hálós kialakítás
- Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában