Franciaország mez 2022/23 (Hazai)

Franciaország mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Franciaország 2022/23 hazai mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Ausztráliával kezdte meg szereplését a 2022-es Qatari Világbajnokságon a francia válogatott. Az első csoportmérkőzésen Didier Deschamps együttese 4-1-re győzte le a tengeren túli alakulatot. A meccsen Olivier Giroud duplázott, mellette pedig Mbappé és Rabiot talált be. Ugyan a legnagyobb végső esélyesnek nem őket tartják, mindenképp számolnia kell vele a többi országnak. Ugyan hátra van még Tunézia és Dánia a csoportban, valószínűleg sima lesz a továbbjutás az egyenes kieséses szakaszba. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, nike logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Ha szeretnél egy igazán különleges terméket ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukra vagy névnapjukra ajándékba adni, akkor ez lehet a megfelelő választás.

A termék főbb jellemzői:

- Francia válogatott 2022/23-hazai mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Gombos nyakú kialakítás

- Klasszikus sötétkék szín

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Farncia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a Francia válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni.Bár a francia futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni ,még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében, de ennek eredményesség elvitathatatlan. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Francia szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában