Franciaország mez 2018/19

Franciaország mez 2018/19

Új termék

Franciaország 2018/19 hazai mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Rajongsz a francia válogatottért? Nincs még meg a 2018 – 19-es szezonra készült meze az alakulatnak? Ha a válasz igen, akkor ne is keresgélj tovább! Legyen a tiéd akár már ma a csapat sötétkék, nike, nemzeti logóval ellátott, hazai meze, amelyben olyan játékosok lépnek majd pályára, mint Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Dimitri Payet, Paul Pogba vagy éppen Samuel Umtiti. Érezd magad te is az alakulat tagjának. Tökéletes kiegészítője lehet ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is.

A termék főbb jellemzői:

-Francia válogatott 2018/19-hazai mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Klasszikus sötétkék szín,fekete kiegészítésekkel

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Farncia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz a Francia válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,és ennek próbál megfelelni.Bár a francia futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi topp bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni ,még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében,de ennek eredményesség elvitathatatlan.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Francia szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában