Franciaország mez 2022/23 (Vendég)

Franciaország mez 2022/23 (Vendég)

Új termék

Franciaország 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb francia válogatott drukker Magyarországon. Vásárold meg nálunk a kakasok hivatalos, fehér színű, nike logóval és nemzeti logóval ellátott vendég mezét, amelyet maguk a futballisták, köztük Kylian Mbappé, Olivier Giroud, vagy éppen Antoine Griezmann is viselnek majd a Világbajnoki mérkőzések alatt. Kényelmes, jó légáteresztő, így a melegebb nyári napok alkalmával sem izzadunk bele olyan könnyedén. A franciák az első csoportmérkőzésen 4-1 arányban győzedelmeskedtek Ausztrália ellen, így magabiztosan várhatják a folytatást. A következő ellenfél először Dánia lesz, majd a záró körben Tunéziával mérkőznek meg a továbbjutásért. Ha szeretnél egy olyan mezt, amely remek ajándék lehet születésnapon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ez a felső lehet a legjobb választás. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Francia válogatott 2022/23-vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kerek nyakú kialakítás

- Fehér szín egyedi mintával

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Francia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a Francia válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni.Bár a francia futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni ,még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében, de ennek eredményesség elvitathatatlan. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Francia szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában