Franciaország mez 2020/21 (Vendég)

Franciaország mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Franciaország 2020/21 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

Nem kétség, hogy a világbajnoki címvédő francia válogatott került az egyik legnehezebb csoportba a 2020-ról halasztott Európa Bajnokságon. A kakasok a német, portugál és magyar válogatottal került össze, ahonnan valószínűleg nem lesz könnyű továbbjutnia Griezmannéknak. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a futballisták viselnek majd a mérkőzéseken, akkor legyen a tiéd a hivatalos, fehér színű, nike és nemzeti logóval ellátott vendég mez. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, kialakításának köszönhetően pedig a nyári melegben sem izzadunk bele olyan könnyen. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Rendeld meg még ma és öltsd magadra az összecsapások alkalmával és izguld végig ebben kedvenceid sikereit. Minden gárdának szüksége van a támogatásra, hiszen a zártkapus mérkőzések nem kedveztek senkinek, azonban most úgy tűnik, hogy visszatérhetnek a nézők a stadionokba.

A termék főbb jellemzői:

- Francia válogatott 2020/21-vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kerek nyakú kialakítás

- Klasszikus fehér szín

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Farncia válogatott vendég mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz a Francia válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni.Bár a francia futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi top bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni ,még ha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében,de ennek eredményesség elvitathatatlan. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Francia szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Francia gyerek mez szett 2020-21 (Hazai)

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában