Franciaország Póló 2018/19 (félgalléros)

Franciaország Póló 2018/19 (félgalléros)

FRA-2018-11

Új termék

Francia válogatott félgalléros póló 2018/19

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

14 990 Ft‎

Színesítsd ruhatáradat, és vásárold meg a francia válogatott szürke, nike, nemzeti logóval ellátott, félgalléros pólóját, amelyet előszeretettel viselnek az alakulat játékosai is a különböző utazásokon, sajtótájékoztatókon. Egy farmerral kifejezetten elegáns viseletet biztosít. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, nem izzadunk bele könnyen, így a nyári napok során is bátran ajánljuk mindenkinek. Tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy névnapra, de saját magunknak is örömet szerezhetünk vele.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.


A termék főbb jellemzői:

-Francia 2018-19-es félgalléros szürke színben
-Hivatalos Nike termék
-Varrott Nike logó
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. .Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Francia szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francia 2017/18 labda

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában