Franciaország fekete Póló 2018/19

Franciaország fekete Póló 2018/19

Új termék

Franciaország póló 2018-2019

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

9 990 Ft‎

Ha még nem találtál olyan terméket, amelyben elmehetsz a szabadtéri kivetítőkhöz megnézni a legnagyobb mérkőzéseket, akkor ajánljuk figyelmedbe a francia alakulat által piacra dobott, nemzeti logóval ellátott, kék, nike pólót. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő, így a nagyon meleg napokon sem izzadunk bele. Modern kialakítása miatt bárhová felvehetjük, így iskolába vagy akár munkába is hordhatjuk. Vásárold meg még ma és lepd meg vele ismerősödet, vagy akár saját magad.

A termék főbb jellemzői:

-Franciaország 2018-19-es poló fekete színben
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Vasalt nemzeti felirat

A fekete alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden francia szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottatt. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francia 2017/18 labda

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában