Francia fehér pulóver 2018/19 (zipzáras)

Francia fehér pulóver 2018/19 (zipzáras)

Új termék

Francia pulóver 2018/19-es (zipzáras)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Vásárold meg magadnak a francia válogatott hivatalos, fehér, nike logóval ellátott pulóvert, amely elengedhetetlen kelléke a 2018-as világbajnokságnak. Ha szeretnél egy olyan terméket, amelyben végig izgulhatod kedvenceid mérkőzéseit, akkor ebben azt bátran megteheted. Elengedhetetlen kelléke a közös szurkolói meccsnézéseknek, összejöveteleknek, de a hétköznapi életben is modernitást kölcsönöz viselőjének. Ezt egyébként olyan játékosok viselik majd a sajtótájékoztatóén és az utazásokon, mint Antoine Griezmann, Paul Pogba, Dimitri Payet, vagy Patrice Evra.

A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

A termék főbb jellemzői:
 
-Franciaország pulóver, fehér színben 
-Hivatalos 2017-18-as Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Végig zipzáras

Francia 2018-19-es pulóver, mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a francia idei mez kollekciójához.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden francia szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva Franciaország válogatottját.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francia 2017/18 labda

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában