Franciaország Póló 2018/19

Franciaország Póló 2018/19

Új termék

Franciaország póló 2018-2019 (fekete)

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

9 990 Ft‎

A francia válogatott folyamatosan igyekszik kielégíteni szurkolói igényeit, ezért piacra is dobta a nike, France feliratú, kék, környakas pólóját, amely remek kiegészítője lehet a szabadtéri meccsnézéseknek. Ha te is elkötelezett rajongója vagy a kakasoknak, akkor lepd meg vele saját magadat. Remek anyagból készült, ezért kényelmes viseletet biztosít. A nyári melegben sem izzadunk bele, és a hidegebb napokon is remek kiegészítőként szolgálhat.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden francia szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottatt. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék főbb jellemzői:

-Franciaország 2018-19-es poló fekete színben
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Vasalt FRANCE felirat

A fekete alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francaország Labda 2018/19 (fekete)

Francia 2017/18 labda

Mérete: 5-ös

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában